Историја
Формирани сме 1989 како прва приватна транспортна компанија во Македонија. На почетокот како локален агент, со текот на годините прераснавме во потврдена компанија која се занимава со интернационален транспорт на пратки и логистика во транспортот. 
 
Во партнерство со признати интернационални компании ja нудиме цела палета на услуги од воздушен, океански, копнен и железнички транспорт и логистика, со цел да се обезбеди сеопфатна, прилагодена на клиентот услуга од почетокот до крајот. 
 
Мрежата на партнерите ни овозможува директна комуникација со партнерски компании во повеќе од 90 земји и сеопфатна услуга според највисоки стандарди во транспортот на пратките.
 
TIR international freight forwarder работи користејќи ги најсовремените IT солуции во работата, кои му овозможуваат на клиентот едноставна и сигурна комуникација.
 
Од 2015 година нашата компанија се здоби со TUV сертификат за ISO 9001:2008.